Blog

Tips om thuis te bewegen voor mensen en kinderen met een verstandelijke beperking

Het is momenteel een gekke tijd. We zijn genoodzaakt om zo veel mogelijk binnen of in de tuin te verblijven. Dit kan invloed hebben op onze gezondheid, en ook zeker op de gezondheid van mensen en kinderen met een verstandelijke beperking! En misschien probeer je als ouder of begeleider zo veel mogelijk met ze te… Lees verder Tips om thuis te bewegen voor mensen en kinderen met een verstandelijke beperking

Even voorstellen!

Even voorstellen: Rianne Wiersma Mijn naam is Rianne Wiersma. Ik ben 22 jaar en woon al een aantal jaar in het mooie Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit Friesland, en daar kom ik ook nog steeds erg graag. Ik houd ontzettend van wandelen in de natuur, lezen, contact hebben met mensen en van lekker eten. Mijn… Lees verder Even voorstellen!

We kunnen het niet alleen!

Als ik denk aan hoe de zorg momenteel aan het veranderen is, komt er bij mij een zinnetje op: ‘’We kunnen het niet alleen!’’ Hoe graag je als zorgprofessional ook goed je werk wilt doen op je eigen eilandje, er zal een keer aan je gevraagd worden of je ook eens een kijkje wilt nemen… Lees verder We kunnen het niet alleen!