Aardbeien ijsjes

Zoek je in de zomer verkoeling, dan kom je al snel uit bij ijsjes! En wat is er nou leuker dan zelf gezonde waterijsjes te maken? Afgelopen week maakte ik deze waterijsjes met aardbeien, geïnspireerd door het recept van Sandra van Leukerecepten.nl. Deze ijsjes zijn super makkelijk te maken en de ouderen en cliënten zullen er dan ook zeker van smullen! Hieronder het recept voor 6 ijsjes.

Wat heb je nodig?

  • 200 gram aardbeien
  • 120 ml water
  • 1 eetlepel citroensap
  • ijsvormpjes

Was de aardbeien goed schoon onder de kraan. Mix dan alle ingrediënten door elkaar in een blender of met een staafmixer in een grote kom. Vul daarna de ijsvormpjes met deze mix, en doe de vormpjes in de vriezer. De ijsjes hebben ongeveer 5 uur nodig om hard te worden. Daarna is het smullen geblazen!

Het recept van Sandra vind je hier.

Aardbeien ijsjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s