Wraps met ham en roomkaas

De ideale gezondere partysnack! Bij de afsluiting van de pilot in Surhuisterveen had ik deze wraps gemaakt voor de ouderen. En wat hebben ze er van gesmuld! Velen van hen hadden nog nooit eerder zoiets gehad. En eens moest natuurlijk de eerste keer zijn. En met wraps kan er natuurlijk heel veel gevarieerd worden! Hieronder deel ik het recept met jullie:

Voor +/- 30 hapjes:

  • 3 XL wraps (volkoren of naturel)
  • 100 gram ijsbergsla
  • 6 plakken ham
  • een half bakje roomkaas
  • satéprikkertjes
  • eventueel ui voor een extra bite

Verwarm de wraps zo’n 10 seconden in de magnetron. Smeer daarna een dunne laag roomkaas op de wrap. Leg daarna twee plakken ham in het midden van de wrap, waar mogelijk niet over elkaar heen. Strooi dan twee handjes sla over de wrap en verdeel de slablaadjes over de wrap. Begin dan de wrap op te rollen vanaf onderen, en probeer de wrap zo strak mogelijk op te rollen. Doe er dan een paar satéprikkertjes in en laat de wraps een paar uurtjes in de koelkast staan.

Afbeeldingsresultaat voor wraps met roomkaas en ham

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s