Daar is ie dan!

Sinds 1 december ben ik officieel eigenaar van mijn eigen bedrijf, FitLeven! Ik vind het ontzettend leuk dat ik mijn passie op zo’n jonge leeftijd al mag uitdragen en mijn interesses kan combineren met waarde creëren voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking op leefstijlgebied.

Mijn sociale media (Facebook en Instagram) zijn al een tijdje in de lucht, en het werd nu ook wel tijd voor mijn eigen website. En daar is ie dan! Mijn eigen website, eigenhandig gemaakt en voorzien van al een heleboel informatie over mij en mijn eigen bedrijf. Via deze website wil ik dat mensen me kunnen leren kennen als sportprofessional, maar ook als mens. Daarnaast wil ik met deze website mensen nieuwsgierig maken naar mijn diensten, en enthousiast maken voor een gezonde leefstijl!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s